Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Protokol, Yerli Malı Haftası’nda öğrencilerle buluştu

Kütahya’nın Çavdarhisar 100. Yıl İlkokulu’ndaki Yerli Malı Haftası kutlamalarına, Altıntaş Kaymakamı Kadir Yurdagül, İlçe Milli Eğitim müdürü Ginyas Kaya ve tüm kurum müdürleri katıldı.100. Yıl İlkokulu öğrencilerinin ailelerinin...

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Protokol, Yerli Malı Haftası’nda öğrencilerle buluştu

Kütahya’nın Çavdarhisar 100. Yıl İlkokulu’ndaki Yerli Malı Haftası kutlamalarına, Altıntaş Kaymakamı Kadir Yurdagül, İlçe Milli Eğitim müdürü Ginyas Kaya ve tüm kurum müdürleri katıldı.

100. Yıl İlkokulu öğrencilerinin ailelerinin hazırladığı yiyecekler etkinlikte tüketilirken, öğrencilerin kutlamaya özel kıyafetleriyle katıldığı programda neşeli dakikalar yaşandı.

Programda konuşan 100.Yıl İlkokulu Müdürü Talha Sarıgül, “Yerli malı haftası, öğrencilerimize paylaşma, birlikte etkinlik yapma ve yerli mallarının önemini anlama adına önemli bir etkinlik. Son dönemlerde ülkemizde uygulanan gizli ambargonun ve yaptırımların yerli malı ve ürünlerinin ne denli önemli olduğunun kavratılması için iyi bir etkinlik. Etkinliğimize katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.(YD-EFE)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.