Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polisler Öğrencilerle Duvarları Boyadı

Yalova Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından sürdürülen "Birlikte Başarıyoruz" proje dahilinde polisler ve öğrenciler Müfettiş Hamdi Girgin İlköğretim Okulu’nun duvarlarını boyadı.Yalova Emniyet...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yalova Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından sürdürülen "Birlikte Başarıyoruz" proje dahilinde polisler ve öğrenciler Müfettiş Hamdi Girgin İlköğretim Okulu’nun duvarlarını boyadı.
Yalova Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında yürütülen "Birlikte Başarıyoruz" adlı proje devam ediyor. 10 Lisede eğitim öğretim gören 9 ve 10 sınıf öğrencilerinden oluşan 100 öğrenci, Müfettiş Hamdi Girgin İlköğretim Okulu’nun duvarlarını boyadı. Rengarenk resimlerle süslenen duvarların boyanmasına polisler de destek verdi. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü yetkilileri, benzer çalışmaların bundan sonra da devam edeceğini dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.