Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Plato’dan Öğrencilere Gölgeli Motivasyon

T.C. Plato Meslek Yüksekokulu, Adanalı lise son sınıf öğrencilerine Game of Gölge ekibi oyunlarıyla doğru bölüm ve meslek seçimine yönelik eğlenceli bir seminer verdi.Üniversite yolunda ter döken öğrencilerin istediği bölümü okuyarak...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
T.C. Plato Meslek Yüksekokulu, Adanalı lise son sınıf öğrencilerine Game of Gölge ekibi oyunlarıyla doğru bölüm ve meslek seçimine yönelik eğlenceli bir seminer verdi.
Üniversite yolunda ter döken öğrencilerin istediği bölümü okuyarak doğru mesleği seçmesine yönelik Game of Gölge ekibiyle bir dizi seminer gerçekleştiren T.C. Plato Meslek Yüksekokulu, Vehbi Güzel Mesleki Ticaret Anadolu Lisesi, Sabancı Mesleki Ticaret Anadolu Lisesi ve Atakent İMKB Mesleki Ticaret Anadolu Lisesi’ne konuk oldu.
Öğrencilerin üniversitede mutlu olacakları bölümleri tercih etmeleri ve zevk alacakları mesleği seçmelerine yönelik teşvik edici mesajların verildiği seminerde Game of Gölge ekibi de benzersiz bir gölge gösterisi sunumu yaptı.
Gösterinin ardından öğrencilere stres topu dağıtıldı. Öğrenciler ise rehberlik hizmeti almak üzere iletişim formu doldurup görevlilere teslim etti.
T.C. Plato Meslek Yüksekokulu Kurumsal İletişim Sorumlusu Ayşe Küçükmanav, YGS sonrası LYS öncesinde öğrencilerin motive olması için böyle bir etkinliği gerçekleştirdiklerini kaydetti. Öğrencilerin uzun konuşmalardan sıkıldığı için semineri eğlenceli bir hale dönüştürdüklerine dikkat çeken Küçükmanav, “Geçen yıldan beri böyle seminerler yapıyoruz ve çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Adana’dan sonraki duraklarımız Bursa ve Ankara. Öğrencilerin eğlendiği şeyler her zaman akıllarında kalıyor. İletişim formları sayesinde çağrı merkezimizdeki arkadaşlarımız öğrencilere, istedikleri bölümler hakkında bilgiler veriyor. Tercih zamanında da rehber hocalarımız ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.