Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pınarbaşı’nda her öğrencinin dikili bir ağacı olacak

Pınarbaşı Belediyesi, Eğitim ve Öğretim dönemine bu yıl başlayan Suna Yalçın Pınarbaşı Meslek Yüksek Okulun da ağaç dikme etkinliği düzenledi. Etkinliğe Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş, Yüksek Okul Müdürü Kenan Güllü,...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2017 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2017 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pınarbaşı’nda her öğrencinin dikili bir ağacı olacak

Pınarbaşı Belediyesi, Eğitim ve Öğretim dönemine bu yıl başlayan Suna Yalçın Pınarbaşı Meslek Yüksek Okulun da ağaç dikme etkinliği düzenledi. Etkinliğe Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş, Yüksek Okul Müdürü Kenan Güllü, öğretim elamanları, öğrenciler ile çok sayıda personel katıldı.

Pınarbaşı Belediye Başkanı Ataş ‘’Bugün böyle anlamlı bir etkinliği yapmaktan ve katılmaktan son derece mutluluk duymaktayız. Her öğrencimiz okulumuzun açılmasının ilk yıl anısına, kendine ait bir fidan dikecek. Bu etkinliğimizi her sene devam ettireceğiz. Böylelikle okulumuza her yıl katılan öğrencilerimizin kendi adlarına dikili bir fidanının olmasını sağlayacağız. Bu sayede hem çevremizi güzelleştirip hem de büyük bir hatıra ormanı olmasına katkıda bulunacağız. Etkinliğimize katkıda ve katılımda bulunan her kese teşekkür eder, çalışmalarına başarılar dileriz.’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.