Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel Teknoloji Fen Okulları’nda karne heyecanı

Bursa’da, Özel Teknoloji Fen Okulları’nda karne heyecanı yaşandı.En heyecanlı grup, ilk karnelerini alacak olmanın mutluluğunu yaşayan 1. sınıf öğrencileriydi. Okur yazar olmanın sevincini velileri ile birlikte karne alarak yaşayan birinci...

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2018 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2018 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özel Teknoloji Fen Okulları’nda karne heyecanı

Bursa’da, Özel Teknoloji Fen Okulları’nda karne heyecanı yaşandı.

En heyecanlı grup, ilk karnelerini alacak olmanın mutluluğunu yaşayan 1. sınıf öğrencileriydi. Okur yazar olmanın sevincini velileri ile birlikte karne alarak yaşayan birinci sınıfların heyecanı görülmeye değerdi. Teknoloji Fen Anaokulu öğrencileri de, 1. sınıftaki abla ve ağabeyleri gibi heyecanla bekledikleri gelişim raporlarını velileri ile birlikte almanın sevincini yaşadı.

Okul Müdürü Müge Düşmez, “Özel Teknoloji Fen Okulları olarak bizler de öğrencilerimiz gibi ilk karne heyecanını yaşıyoruz. Eğitim ve öğretimin bir bütün olduğuna inanarak, öğrencilerimizi çağdaş, özgüven duygusu gelişmiş, kendi geleneklerine ve kültür mirasına sahip çıkan, araştırmacı, sorgulayıcı, girişimci, sorumluluk sahibi, çevreye saygılı, insana saygılı birer dünya vatandaşı olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz. Hayata değer katacak öğrenciler yetiştiriyoruz. Tatilde de bu güzel kazanımların geliştirilmesi için velilerimizden destek bekliyor, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir tatil diliyoruz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.