Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel öğrenci öğretmenlerine eğitim

Yahya Kemal Beyatlı Anaokulu’nda özel eğitim ihtiyacı olan çocuklara daha kaliteli bir eğitim verilmesi için öğretmenlere ve psikolojik danışmanlara eğitim verildi.Proje, Yahya Kemal Beyatlı Anaokulu’nun, Trakya Kalkınma Ajansı 2017 yılı...

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özel öğrenci öğretmenlerine eğitim

Yahya Kemal Beyatlı Anaokulu’nda özel eğitim ihtiyacı olan çocuklara daha kaliteli bir eğitim verilmesi için öğretmenlere ve psikolojik danışmanlara eğitim verildi.

Proje, Yahya Kemal Beyatlı Anaokulu’nun, Trakya Kalkınma Ajansı 2017 yılı Teknik Destek Programına başvurusu ile hayata geçti. Bu program kapsamında desteklenmeye hak kazanan “Hiçbir Çocuk Geride Kalmayacak: Özel Eğitimde Yapısal Yaklaşım” isimli proje Tekirdağ Rehberlik Araştırma Merkezi ortaklığı ile gerçekleşti.

Projeyle ilgili yapılan açıklamada, "EDAM Psikolojiden Yrd. Doç. Dr. Mustafa Otrar, 30 katılımcıya özel öğrenme alanı hakkında 42 saatlik bir eğitim verdi. Programda okul öncesi öğretmenlerin ve psikolojik danışmanların özel gereksinimli öğrencilere eğitim-öğretim süreçlerinde daha verimli olmaları için farklı eğitim-öğretim metotlarına yer verilmiştir. Bu eğitim ile birlikte bireysel farklılıkları fazla olan öğrencilerle çalışırken derslerinde kullandıkları metotlarını geliştirmeleri ve eğitim sistemine yeni değerler ve farklı bakış açıları kazandırmaları amaçlandı" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.