Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmangazili Öğrencilerden Büyük Başarı…

Özel Osmangazi Okulları 1670 OG-ROBOTEC robot takımı, dünyanın en çok katılımlı ve en büyük Robotik Yarışması olan Vex Robotics’in İstanbul Nişantaşı Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Vex IQ Challenge Robot yarışmasında Mükemmellik Ödülü kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2020 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2020 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmangazili Öğrencilerden Büyük Başarı…

Robot Skills, Team Work, Design kategorilerinde üstün başarı göstererek yarışmanın en prestijli ödülü olan EXCELLENCE AWARD-Mükemmellik Ödülünü kazanan Osmangazi’li öğrenciler, önümüzdeki ay yapılacak Türkiye Şampiyonasına doğrudan katılma hakkı elde ettiler.

Osmangazi Okulları Özlüce Kampüsü Okul Müdürü Ömür Çolpan, “Geleceğin Robot Tasarımcıları Mükemmellik Ödülü kazanan öğrencilerimizi ve takımımızı başarılarından dolayı kutluyor, takım mentörümüz Belgin Kanbey’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Osmangazi Okulları olarak Bursa’nın dört bir yanında olduklarını söyleyen Çolpan,   “Özlüce, Çamlıca, Yıldırım, İnegöl Kampüslerimizde hizmet vermekteyiz. Robotik takımımızın kazandığı bu ödülle akademik, sportif, kültürel ve robotik kodlamada başarılarımıza bir yenisini daha eklemiş olduk” şekline konuştu.

Özel Osmangazi Okulları 1670 OG-ROBOTEC robot takımı, elde ettikleri başarının ardından, Mart ayında gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyorlar.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.