Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmaneli’de "Huzurlu Okul Huzurlu Toplum" projesi seminer çalışması

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ile Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan “Huzurlu Okul Huzurlu Toplum” projesi kapsamında başlatılan seminer çalışmaları devam ediyor.Proje gereği planlanan seminer...

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2016 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2016 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ile Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan “Huzurlu Okul Huzurlu Toplum” projesi kapsamında başlatılan seminer çalışmaları devam ediyor.
Proje gereği planlanan seminer çalışması, eğitim kurumlarının 35 personelin katılımı ile Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda başladı. Eğitmen Esen Egemen tarafından verilen 5 gün ve toplam 30 saat süreli seminer çalışması sonunda tüm katılımcılara “Katılım Belgesi“ verileceği belirtildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, “Projenin amacı, ilçemizde yaşayan çocukların karşılaştığı problemlerin, yetişkinlerle kurdukları ilişkilerde yaşadıkları sorunların ve eksikliklerin öncelikle öğretmenler ve diğer kamu kurum personeli aracılığı ile tespit edilerek, bu sorunların şeffaflık ve etkili bir iletişimle çözülmesi için karar verici mercilere iletilmesidir. Bu doğrultuda, çocuklarla etkileşim halinde olan öğretmen, kamu personeli ve ailelerin doğru ve etkili bir iletişim içerisinde, onların beklenti ve ihtiyaçlarını anlayarak sorunlarına çözüm bulabilmek ve bilinçli rehberlik yapabilmelerini sağlayabilmektir. Çocukluk döneminde yaşanabilecek problemlerin önüne geçilerek, çocukların sağlıklı, kendine güvenen, başarılı bireyler olmaları yönünde destek olabilmektir. Böylece toplumsal ve bireysel olarak hem huzur hem de akademik başarı düzeyi artacaktır” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş da, BEBKA- “Huzurlu Okul Huzurlu Toplum” projesi seminerini yerinde ziyaret etti. Fazilet Durmuş, "İlçelerimizin böyle projelerde yer alması gurur verici. Bilecik ilinin başarısını arttırmada önemli bir adım" diye belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.