Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OSB Okulu Selçuklu Mimarisiyle Yükseliyor

Bursa’nın İnegöl ilçesine sanayiciler tarafından Selçuklu mimarisi tarzında okul yapılıyor.İnegöl Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü tarafından Akhisar Mahallesi’nde Akhisar İlkokulu bahçesine inşa edilen 24 derslikli ortaokul...

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
OSB Okulu Selçuklu Mimarisiyle Yükseliyor
Bursa’nın İnegöl ilçesine sanayiciler tarafından Selçuklu mimarisi tarzında okul yapılıyor.
İnegöl Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü tarafından Akhisar Mahallesi’nde Akhisar İlkokulu bahçesine inşa edilen 24 derslikli ortaokul binasında sona gelindi. Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyacak olan okulun 2016-2017 eğitim dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor. Okulun temmuz sonunda müteahhit firma tarafından anahtar teslimi yapılacak. İnşaatı 4 milyon liraya mal olacak okulun tefrişatı da İnegöl Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından yapılacak.
İnegöl OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şahin, “Geçen yıl mayıs ayında Bursa Valiliğ ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız protokol çerçevesinde OSB sanayicileri olarak okul inşasına başlamıştık. Projemizde sona yaklaştık. Akhisar’a yakışır bir proje oldu. Bu işin ehli olan arkadaşlarla yaptık ve beğendiğimiz bir projeyi seçtik. 2016-2017 eğitim dönemine yetiştirmeyi arzuluyoruz. İnşallah hayırlısıyla tamamlarız. Şehrimize, sanayicimize yakışır çok güzel bir okul olacak” dedi.
Şahin, “Kalıcı bir eser olsun istedik. Hem İnegöl´ümüze, hem sanayicilerimize yakışacak bir projeyi tercih ettik. Akhisar, yeni gelişen bir bölge. Projemiz Selçuklu mimarisin izlerini taşıyor" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.