Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ortaca’da öğrenci servis şoförlerine seminer

Ortaca’da öğrenci servislerinin sürücülerine yönelik eğitim semineri düzenlendi. Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen seminerde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, Muğla...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ortaca’da öğrenci servis şoförlerine seminer

Ortaca’da öğrenci servislerinin sürücülerine yönelik eğitim semineri düzenlendi. Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen seminerde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Ortaca Temsilciliği konferans salonunda şoförlere bilgilendirmede bulunuldu.

Polis Memuru Ali Çaydaş ve Kıdemli Başçavuş Cafer Gökgöz tarafından verilen eğitimde, "Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği" kapsamında sürücülere bilgiler aktarıldı.

Servis sürücülerinin taşımalı eğitim sistemin en önemli ayağı olduğunu söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülkadir Şahin, toplantıda yaptığı konuşmada; “Sizler olmasanız bu iş yürümez. İşi siz icra ettiğiniz için en iyi şekilde sistemden haberdar olmanız gerekiyor. Karşılıklı iletişim halinde sistemin ilerleyişi ile ilgili karşılaşmış olduğumuz sorunları çözebilmemiz, değişikliklerden haberdar edilebilmeniz için sizinle bu toplantıyı yapıyoruz. Sizler de bizim için aynı öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve çalışma arkadaşlarımız gibi kıymetli ve değerlisiniz. Bu konuda bizi destekleyen Emniyet Müdürlüğümüz ve Jandarma Komutanlığımızdan arkadaşlarımıza, aynı zamanda salonu bize tahsis eden MUTSO yetkililerine teşekkür ederim” dedi.

Okul servisi denetimlerinin sıklıkla sürdürüleceğini vurgulayan ekipler, emniyet kemeri kullanımı, taşıtlarda aranacak şartlar ve öğrencilerin güvenli taşınması konusunda sürücüleri uyardı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.