Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

-Okuma Yazma Kursları Web TV’de

Yıldırım Belediyesi tarafından açılan okuma yazma kursları Web TV üzerinden yayınlanmaya başlandı.Yıldırım’da kentsel dönüşüm ile birlikte sosyal dönüşümü de aynı anda yürüten Yıldırım Belediyesi, Yıldırım Kaymakamlığı...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
-Okuma Yazma Kursları Web TV’de
Yıldırım Belediyesi tarafından açılan okuma yazma kursları Web TV üzerinden yayınlanmaya başlandı.
Yıldırım’da kentsel dönüşüm ile birlikte sosyal dönüşümü de aynı anda yürüten Yıldırım Belediyesi, Yıldırım Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle başlattığı okuma yazma seferberliğini daha geniş kitlelere ulaştırmak için önemli bir adım daha attı. Yunus Emre İlköğretim Okulu’ndaki derslere katılamayan vatandaşların faydalanabilmeleri maksadıyla derslerin tekrarları Yıldırım Belediyesi Web TV üzerinden de yayınlanıyor. Her gün 09.00, 12.00 ve 19.00 saatlerinde yayınlanacak eğitimler tv.yildirim.bel.tradresindeki okuma yazma eğitimleri bölümünden de 7/24 izlenebilecek.
Yıldırım’da okuma yazma bilmeyenlerin sayısının 25 bini geçtiğinin altını çizen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Özellikle annelerimizin okuma yazma öğrenmesi, geleceği sağlam temellere dayanan toplumun inşa edilmesinin bir gereği. Kadınlar eğitimliyse, o toplumun geleceği garanti altındadır. İlçemizde okuma yazma bilmeyen kimsenin kalmaması için bu seferberliği başlattık. Çeşitli sınıflardaki eğitimlere katılamayan vatandaşlarımız Yıldırım Belediyesi tarafından hizmete sunulan Web TV sayesinde bu derslerden bilgisayar, akıllı telefon ve tablet cihazlarını kullanarak diledikleri zaman diledikleri yerde faydalanabilirler” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.