Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okullararası Satranç İl Birinciliği Başladı

Vali Süleyman Kamçı, Okullararası Satranç Küçük-Yıldız-Genç Kız Erkek İl Birinciliği müsabakalarının açılışına katıldı.Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Satranç Küçük -Yıldız-Genç...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Okullararası Satranç İl Birinciliği Başladı

Vali Süleyman Kamçı, Okullararası Satranç Küçük-Yıldız-Genç Kız Erkek İl Birinciliği müsabakalarının açılışına katıldı.

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Satranç Küçük -Yıldız-Genç Kız Erkek İl Birinciliği müsabakaları Vali Kamçı’nın katılımıyla başladı. Satranç İl Birinciliği müsabakaları saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Açılışa Vali Süleyman Kamçı, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, veliler ve öğrenciler katıldı. Sporculara başarılar dileyen Vali Süleyman Kamçı açılış hamlesini yaparak yarışmacı sporcuyla bir tur satranç oynadı. Vali Süleyman Kamçı müsabaka bitiminin ardından sporcularla bir süre sohbet ettikten sonra onlara hediyeler dağıttı.

17-18 Ocak 2018 tarihleri arasında Atatürk Spor Salonunda yapılmaya başlanan müsabakalara yoğun katılım oldu. 119 takım 587 sporcunun katıldığı İl Birinciliğine ailelerde yoğun ilgi gösterdi. Küçük, Yıldız, Genç kategorilerinde 7 tur yapılacak olan Okullararası İl Birinciliği müsabakaları iki gün sürecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.