Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okul Sıralarına Müdür Eli Değdi

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, Cafer Yener Ortaokulu’nun eskiyen sıraları yenilendi. Tadilat işleri Okul Müdürü Mehmet Ali Dursun ve görevliler tarafından yapıldı.Okulda ihtiyaç duyulan tadilatlar için kolları sıvayan Müdür Mehmet Ali...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Okul Sıralarına Müdür Eli Değdi
Bursa’nın Mudanya ilçesinde, Cafer Yener Ortaokulu’nun eskiyen sıraları yenilendi. Tadilat işleri Okul Müdürü Mehmet Ali Dursun ve görevliler tarafından yapıldı.
Okulda ihtiyaç duyulan tadilatlar için kolları sıvayan Müdür Mehmet Ali Dursun ve ekibi, yıllardır kullanıldığı için yıpranarak ders yapılamaz hale gelen sıraları onardı. Yaklaşık 800 sırayı teker teker sökerek tamamını zımpara makinesiyle zımparalayan ekip, daha sonra bunları cilaladı. Sıraların demir ayakları ise her sınıfınki farklı renkte olmak üzere boyandı. Okul Müdürü Mehmet Ali Dursun’un da geceli gündüzlü katıldığı çalışmada toplam 3 bin 200 parça elden geçilerek yenilendi. Bu arada sıra altları a, hem yıpranması, hem de mikrop yuvası olmaları sebebiyle sökülüp kaldırılırken, öğrencilerin çantalarını asmaları için sıralara çengel monte edildi.
Tatil dönüşü yenilenmiş ve renklenmiş sıralarıyla karşılaşan öğrenciler büyük mutluluk yaşarken, öğrencilerin dikkatini dağıtan aksaklıklar da giderilmiş oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.