Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okul Destek Projesi kapsamında öğrenciler Ankara’ya gitti

Yozgat’ta Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü öncülüğünde dezavantajlı 73 öğrenci, Okul Destek Projesi kapsamında Ankara’ya geziye gönderildi.Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca uygulanan proje kapsamında 73 öğrenci günübirlik...

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2017 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2017 10:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Okul Destek Projesi kapsamında öğrenciler Ankara’ya gitti

Yozgat’ta Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü öncülüğünde dezavantajlı 73 öğrenci, Okul Destek Projesi kapsamında Ankara’ya geziye gönderildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca uygulanan proje kapsamında 73 öğrenci günübirlik geziye gönderildi. Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü öncülüğünde, Yozgat’ta Sosyal Ekonomik Destekten yararlanan çocukların kültürel ve psikolojik açıdan desteklenmesi için Ankara’ya gezi düzenlendi. Öğrenciler burada rehberler eşliğinde başta Anıtkabir olmak üzere Hacı Bayram Veli Türbesi ve müze gezisi gerçekleştirecekler.

Gezi programı hakkında açıklamalarda bulunan Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Yavuz Hatipoğlu,"Okul destek projesi kapsamında ilimizde sosyal ekonomik destek hizmetinden yararlanan dezavantajlı çocuklarımıza bugün Ankara’da, Anıtkabir, Hacı Bayram Veli Türbesi ve müze gezisi yaptıracağız. Bu faaliyetlerimizde sosyal ekonomik destek hizmetleriyle birlikte çocukların sadece ekonomik değil sosyal ve gelişimlerine de katkı sağalmaya çalışacağız. Proje için Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yozgat iline 85 çocuk için gerekli ekonomik desteği sağladı. Bu kapsamda ilerleyen zamanlarda kayak etkinliklerimiz olacak. Çocuklarımızla birlikte spor faaliyetleri, müzik ve çeşitli kurslarla bu faaliyetimizi sonlandıracağız. Faaliyette emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.