Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okul aile birliği ’Minik Eller Kitap Sever’ kampanyası başlattı

Akpınar İlçesi Dr. Bektaş Türkkanı İlköğretim okulu okul aile birliği ’Minik Eller Kitap Sever’ kampanyası başlattı.Dr. Bektaş Türkkanı okulu öğrencilerinin kitap okuma alışkanlığı kazanması açısından kitap toplanma kampanyası...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Okul aile birliği ’Minik Eller Kitap Sever’ kampanyası başlattı

Akpınar İlçesi Dr. Bektaş Türkkanı İlköğretim okulu okul aile birliği ’Minik Eller Kitap Sever’ kampanyası başlattı.

Dr. Bektaş Türkkanı okulu öğrencilerinin kitap okuma alışkanlığı kazanması açısından kitap toplanma kampanyası başlatan okul aile birlik başkanı Çetin Urcan, çocukların masal, hikaye ve eğitici kitaplara ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Urcan, "Başlattığımız kampanyada tek amacımız çocuklarımızın değerler eğitimi ile birlikte kitap sevgisine aşina olması.

İlçemiz genelinde okulumuzda kütüphanenin yenilenmesi ve çocuklarımıza kaynak olması amacı ile kitap toplama kampanyası başlattık. Eğitim kalitesinin yüksek olduğu Kırşehir’de çocuklarımıza kitap bulmak ve onların da okuma alışkanlığı kazanması ebeveyn olarak bizim için önemli"dedi.

Başlatılan kampanyaya sosyal medya üzerinden desteklerin olduğunu anlatan Urcan, "Destek yeterli oranda geliyor lakin bizler ağırlıklı çocuk kitapları üzerinde duruyoruz. Kırşehir’de STK’ların da bu noktada artarak devam eden destekleri bizleri mutlu etmekte elimize ulaşan kitapları da ilçe köylerinde kitap ihtiyacı olan okullarla da paylaşıyoruz.

Başlattığımız kampanyaya da okul yönetimi destek verdi. Çocuklarımızın okuma alışkanlığı kazanması ve geleceklerini de yönetmesi amacıyla başlattığımız kampanya ilgi görmeye başladı"diye konuştu.

Okul aile birliklerinin de devlete eğitim noktasında katkı sunmasının önemli olduğunu belitten Urcan, her şeyi devletten beklemek yerine devlete katkı sunmak adına yapılan çalışmalara destek verilmesi gereğini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.