Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğretmenler öğrencileri evlerinde ziyaret etti

Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde, Şehit Zeki Uğur Ortaokulu yöneticileri ve öğretmenleri ‘Yarın Sizdeyiz’ projesi kapsamında öğrencileri evlerinde ziyaret ediyor.‘Yarın Sizdeyiz’ projesi kapsamında öncelikle amaç okul-aile işbirliğini...

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2018 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2018 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğretmenler öğrencileri evlerinde ziyaret etti

Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde, Şehit Zeki Uğur Ortaokulu yöneticileri ve öğretmenleri ‘Yarın Sizdeyiz’ projesi kapsamında öğrencileri evlerinde ziyaret ediyor.

‘Yarın Sizdeyiz’ projesi kapsamında öncelikle amaç okul-aile işbirliğini güçlendirmek. Okulda uygulamaya çalışılan ve planlanan diğer projeler de öğrenciler ve veliler üzerinden evlere, sokaklara transfer ederek eğitim-öğretimdeki kalite artışına katkı sağlamak.

Okul Müdürü Turgay Yetiş, “Yarın Sizdeyiz projemiz ile okulumuzdaki yöneticiler ve öğretmenlerimizle birlikte eğitim öğretimin ikinci döneminde Büyükorhan ilçemizdeki 28 mahalledeki toplam 191 öğrenci velimizi 29 Mart 2018 tarihine kadar en az bir kez ziyaret etmeyi hedeflemekteyiz. Ziyaretlerimizi hafta içi iki gün mesai saatlerinden sonra yapmayı planladık. Okul-veli ilişkilerini geliştirerek başarıyı olumsuz etkileyecek faktörleri yerinde tespit ederek gerekli önlemler almayı, çeşitli sebeplerden dolayı okulda devamsızlık yapan öğrencilerin ailelerini evinde ziyaret ederek öğrencinin devamsızlık sorununu çözmeyi hedeflemekteyiz" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.