Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencilerin eğlenceli kodlama atölyesi

’Kodlanan değil, kodlayan bir gelecek için’ eğitime yön veren Özel Teknoloji Fen Okulları Bilişim Teknolojileri Atölyesi, öğrencilerini yeniliklerle buluşturmaya devam ediyor.İlkokul kademesi öğrencilerine kodlama, yazılım ve ardunio becerileri...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğrencilerin eğlenceli kodlama atölyesi

’Kodlanan değil, kodlayan bir gelecek için’ eğitime yön veren Özel Teknoloji Fen Okulları Bilişim Teknolojileri Atölyesi, öğrencilerini yeniliklerle buluşturmaya devam ediyor.

İlkokul kademesi öğrencilerine kodlama, yazılım ve ardunio becerileri kazandıran Bilişim Teknolojileri Atölyesi, bir dönemlik kazanımlarını ailelerinin katılımları ile gerçekleştirdikleri çalışma atölyesinde sergileme imkanı yakaladı. Kodlama ile kendi oyunlarına yön veren velilerin, dash robotlarını hareket ettirmek isterken öğrencilerden yardım istemesi dikkatlerden kaçmadı.

Düşünme Becerileri Atölyesi’nden birbirinden eğlenceli zeka oyunlarını ailelerine anlatma ve aileleri ile oynama fırsatı bulan Tekfenli öğrenciler keyifli bir etkinliği aileleri ile birlikte tamamlamanın mutluluğunu yaşadı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.