Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrenciler Sektörlerle Buluşacak

İstanbul Aydın Üniversitesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi iş birliğiyle ’Uluslararası Kariyer Zirvesi’ düzenlenecek.İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Uluslararası...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Aydın Üniversitesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi iş birliğiyle ’Uluslararası Kariyer Zirvesi’ düzenlenecek.
İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Uluslararası Öğrenci Merkezi iş birliği ile “Uluslararası Kariyer Zirvesi” gerçekleştirilecek.
Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan etknilik, dünyanın dört bir yanından ülkemize eğitim almak için gelen öğrenciler ile sektörünün lider firmalarını buluşturacak.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi’nde yapılacak etknilikte Elvan Group CEO’su Özmen Genç, THY Yurtiçi Satış Başkanı Halil İbrahim Polat, LC Waikiki Sourcing Sorumlusu GMY Edward David SOUTHALL, Yıldız Holding Yetenek Kazanımı Müdürü Murat Yıldız, Fer Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova farklı konular üzerindeki deneyimlerini paylaşarak gençlere ışık tutmaya çalışacak.
12 Nisan 2016 Salı günü saat 13.00’da başlayacak zirve ile ilgili detaylı bilgilere https://www.facebook.com/events/1682126248720279/ ve https://twitter.com/ICSistanbul adreslerinden ulaşabilirsiniz. Kayıt için http://www.ibbgenclikmeclisi.com/Formlar/Default.aspx?id=140 adresinden online olarak da kayıt yaptırabilirsiniz.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.