Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrenciler, kendi icatları oyuncak arabalarla yarıştı

Kütahya’nın Çavdarhisar Ortaokulu öğrencileri kendilerinin tasarlayıp yaptıkları oyuncak arabalarla yarıştılar. Çavdarhisar ortaokulunda yapılan etkinlik öğrencilere ve öğretmenlere heyecanlı anlar yaşattı.Fen Bilgisi Öğretmeni Canip...

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğrenciler, kendi icatları oyuncak arabalarla yarıştı

Kütahya’nın Çavdarhisar Ortaokulu öğrencileri kendilerinin tasarlayıp yaptıkları oyuncak arabalarla yarıştılar. Çavdarhisar ortaokulunda yapılan etkinlik öğrencilere ve öğretmenlere heyecanlı anlar yaşattı.

Fen Bilgisi Öğretmeni Canip Özkan’ın organize ettiği etkinliğa yoğun katılım oldu.

Özkan, yarışma sonrası yaptığı konuşmada, ’’Düzenlediğimiz etkinlik yoğun ilgi gördü. Bizde okul idaresi olarak geleneksel hale getirmeye karar verdik. Öğrencilerimizin tamamen kendi tasarladıkları kurmalı ve yaylı oyuncak arabaları onların ne kadar araştırmacı olabileceklerini bizlere gösterdi. Yarışmada sembolik bir ödül olsada hepside kendilerini ve içlerinde var olan keşfetme ve mucitlik isteklerini bizlere gösterdiler. Bu etkinliklerin onları ders stresinden uzaklaştırıp keyifli bir gün geçirmelerini sağladığını gördük’’ ifadelerini kullandı.(YD-EFE)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.