Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrenciler Bir Yılın Stresini Bahar Festivali İle Attı

Süleyman Şah Üniversitesi öğrencileri, zor geçen dönemin ardından bahar festivali kapsamında düzenlenen etkinliklerde Resul Dindar ve Fettah Can konserleri ile rahatlamaya çalıştı.Süleyman Şah Üniversitesi öğrencileri, zor geçen dönemin...

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Süleyman Şah Üniversitesi öğrencileri, zor geçen dönemin ardından bahar festivali kapsamında düzenlenen etkinliklerde Resul Dindar ve Fettah Can konserleri ile rahatlamaya çalıştı.
Süleyman Şah Üniversitesi öğrencileri, zor geçen dönemin ardından bahar festivali kapsamında düzenlenen etkinliklerde Resul Dindar ve Fettah Can konserleri ile rahatlamaya çalıştı. Festivalin açılış konuşmasını yapan Süleyman Şah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Ekiz, mezun olacak öğrencilerine başarılar dilerken “İlk mezunlarımızı bu yıl veriyoruz. Üniversitenin kuruluşundan bugüne kadar bir çok festival düzenledik. Ancak ilk mezunlarımızı vereceğimiz bu yıl bizim için ayrı bir anlam taşıyor” dedi.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği festivalin ilk gününde Karadeniz müziğinin yanı sıra seslendirdiği Türk Sanat Müziği ve Halk Müziği şarkıları seslendiren Resul Dindar, dinleyenlerin beğenisini topladı. Dindar, konser öncesi konser veren öğrencilerin performansından da bir hayli memnun kaldığını söyledi.
Festivalin 2’nci gününde ise sanatçı Fettah Can, sevilen şarkılarını seslendirerek, mezun olacak tüm öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.
2 gün süren festivaller kapsamında Süleyman Şah Üniversitesinde öğrenim gören 75 farklı ülkeden 230 uluslararası öğrenci kendi ülkelerine ait yerel dansları sergilerken çok sayıda yarışma ve oyun parkuru da öğrencilerin bir yılın stresini atmasını sağladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.