Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ODÜ’nün tıp mezunlarından TUS başarısı

Ordu Üniversitesi’nin (ODÜ) 2016-2017 döneminde mezun olan Tıp Fakültesi öğrencileri Tıpta Uzmanlık Sınavı’nda(TUS) yüzde 37 oranında başarı sağladı.İlk mezunlarını geçen eğitim-öğretim döneminde tıp hayatına kazandıran ODÜ...

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2018 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2018 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ODÜ’nün tıp mezunlarından TUS başarısı

Ordu Üniversitesi’nin (ODÜ) 2016-2017 döneminde mezun olan Tıp Fakültesi öğrencileri Tıpta Uzmanlık Sınavı’nda(TUS) yüzde 37 oranında başarı sağladı.

İlk mezunlarını geçen eğitim-öğretim döneminde tıp hayatına kazandıran ODÜ Tıp Fakültesinin öğretim yılı sonunda 33 doktor ile mezun olan öğrencilerinin 12’si yüzde 37’lik başarı ile TUS’u kazandı.

Elde edilen yüzde 37’lik başarının bir gurur tablosu olduğunu belirten ODÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tevfik Noyan, bu haklı gururda emeği bulunan akademisyenleri, sınavı kazanarak insan sağlığına ve yaşamına dokunan kutsal bir mesleğin gelecekteki temsilcileri olan doktor öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik ettiğini ifade etti.

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Mezun olan öğrencilerimizin kısa zaman içerisinde alanlarıyla ilgili sınavda gösterdikleri başarı bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Çünkü bizler üniversitemiz mezunlarını değişimin anahtarı, gelişmenin itici gücü, her alanda gelişmiş, istikrar içinde büyüyen, güçlü, demokratik ve müreffeh Türkiye’nin mimarları olarak görmekteyiz. Bu vesile bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.