Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ODÜ İle Graz Üniversitesi İşbirliği Büyüyor

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Avusturya Graz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Christa Neuper'i Ziyaret E Tti

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2016 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ODÜ İle Graz Üniversitesi İşbirliği Büyüyor
Ordu Üniversitesi (ODÜ) ile bir yıl önce işbirliği protokolü imzalanan Avusturya Graz Üniversitesi arasında birbirine uygun olan lisans, yüksek lisans ve doktora programlarında alt yapı çalışmaları yapılmasına karar verildi.
Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Avusturya’nın köklü üniversitesi olan Graz Üniversitesi’ne de temel eğitim odaklı ziyaret gerçekleştirdi. Rektör Yarılgaç, Graz Üniversitesi (University of Graz) Rektörü Prof. Dr. Christa Neuper’i makamında ziyaret etti. Her iki üniversite hakkında genel bir konuşma yapıldıktan sonra karşılıklı öğretim elemanı, öğrenci hareketliliği ile ilgili ikili ilişkilerin geliştirilmesi yönünde önemli adımlar atıldı. Bununla birlikte, her üniversitenin kendi akademisyenlerinin de görüşleri alınarak üniversitelerin birbirine uygun olan lisans, yüksek lisans ve doktora programlarında alt yapı çalışmalarının yapılmasına ve üniversitelerin karşılıklı potansiyellerinin belirlenmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Rektör Prof. Dr. Christa Neuper üniversitelerine yapılan bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.