Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Niğde Belediye Başkanı Özkan’dan Engellilerin Okullarına Ziyaret

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan yoğun çalışma temposuna rağmen çocuklarla ilgilenmeyi ve onları okullarında ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.Belediye Başkanı Rifat Özkan Emin Emine Teoman, Görme Engelliler ve Fertek Özel Eğitim Mesleki Eğitim...

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2017 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2017 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Niğde Belediye Başkanı Özkan’dan Engellilerin Okullarına Ziyaret

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan yoğun çalışma temposuna rağmen çocuklarla ilgilenmeyi ve onları okullarında ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

Belediye Başkanı Rifat Özkan Emin Emine Teoman, Görme Engelliler ve Fertek Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okullarını ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi.

Okullardaki sınıfları tek tek gezen Belediye Başkanı Rifat Özkan öğrencilerin hepsiyle özel olarak ilgilendi. Aynı zamanda öğrencilerin de yoğun ilgisi ve sevgi seliyle karşılaşan Başkan Özkan günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Okulun bahçesindeki öğrencilerle de sohbet eden Belediye Başkanı Rifat Özkan onlarla birlikte voleybol oynadı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı oyun sırasında öğrenciler Belediye Başkanı Rifat Özkan’ı alkışlarla uğurladı.

Belediye Başkanı Rifat Özkan ziyaret sırasında yaptığı açıklamada; “Özel Eğitim okullarındaki ziyaretimizde engelli öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Verimli vakit geçirmeleri hususunda öğretmenlerini tebrik ediyorum. Kendilerinin hayata tutunma azimlerine ve el becerilerine hayran kaldık” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.