Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nesibe Aydın’dan Sanata Destek

Ethos Ankara Uluslarası Tiyatro Festivali’nin 10.’su Nesibe Aydın Yıldızlar Lisesi’nin katkılarıyla başladı.Komite Başkanı Serhan Sarıkaya, "27 Mart Tiyatrolar Günü dolayısıyla 10. Ethos Ankara Uluslarası Tiyatro Festivali’ni başlattık....

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ethos Ankara Uluslarası Tiyatro Festivali’nin 10.’su Nesibe Aydın Yıldızlar Lisesi’nin katkılarıyla başladı.
Komite Başkanı Serhan Sarıkaya, "27 Mart Tiyatrolar Günü dolayısıyla 10. Ethos Ankara Uluslarası Tiyatro Festivali’ni başlattık. Bu festivalin güzel yanı bu sene bize Nesibe Aydın Okulları’nın destek vermesi oldu. Bu sene tiyatromuzun Onur Ödülü’nü şair, edebiyatçı Tarık Günersel aldı. Bu festival çerçevesinde uluslararası boyuttu güzel bir şekilde ilerlemeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Nesibe Aydın Yıldızlar Lisesi Kurucusu Nesibe Aydın, 10. Uluslararası Ethos Tiyatro Festivali’ne verdikleri destekten dolayı gurur duyduğunu vurgulayarak, "Biz Nesibe Aydın Okulları olarak sadece akademik olarak değil, sanat ve spora da verdiğimiz önem de tartışılmaz. Nesibe Aydın Eğitim Kurumları bundan sonra da sanata, spora ve dünya çapında gerçekleştirilecek etkinliklere katkı vermeye devam edecektir" ifadelerini kullandı.
Nesibe Aydın Yıldızlar Lisesi tarafından Onur Ödülü’ne layık görülen şair, yazar Tarık Günersel ise, onur ödülünün sunulmasından dolayı kıvanç duyduğunu, bunun kendisine daha çok sorumluluk yükseldiğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.