Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nesibe Aydın Okullarının bursluluk sınavına öğrenci akını

Nesibe Aydın Ankara ve Konya Okullarının, Liselere Giriş ve Bursluluk Sınavı öğrenci akınına uğradı. Sınava 11 bin 600 öğrenci katıldı.Toplam 850 kontenjan için, 11 bin 600 lise öğrencisinin yarıştığı sınav, 26 Şubat Pazar günü,...

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2017 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2017 08:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nesibe Aydın Okullarının bursluluk sınavına öğrenci akını

Nesibe Aydın Ankara ve Konya Okullarının, Liselere Giriş ve Bursluluk Sınavı öğrenci akınına uğradı. Sınava 11 bin 600 öğrenci katıldı.

Toplam 850 kontenjan için, 11 bin 600 lise öğrencisinin yarıştığı sınav, 26 Şubat Pazar günü, Gölbaşı Kampüsü, Kızılay Yıldızlar Lisesi ve Konya Kampüsü’nde yapıldı. Yoğun başvuru sebebiyle gün içerisinde dörder seansta gerçekleşen sınavda, gerekli güvenlik önlemleri alındı.

Kızılay Hatay Sokak’ta bulunan Yıldızlar Lisesi’ne giden yollar trafiğe kapatıldı ve Gölbaşı Kampüsü’ne giden Haymana yolunda da trafik kitlendi. Emniyet görevlileri, güvenliğin sağlanabilmesi için okulların çevresinde yoğun mesai harcadı. Veli ve öğrenciler, güvenlik kontrolünden geçmek için, okulların önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Sınava giren çocuklarını yalnız bırakmayan veliler, okul tanıtım sunumunu izleyerek ve tanıtım stantlarında öğretmen ve yöneticilerle konuşarak, okul hakkında bilgi sahibi oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.