Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nesibe Aydın Okulları Gelecek Problemleri Çözme Yarışması’nda Junıor Dalında Dünya 1.’si

Nesibe Aydın Okulları, Amerika Birleşik Devletleri’nin Michigan eyaletinde düzenlenen Gelecek Problemleri Çözme Yarışması’nda junior dalında eğitim alanında dünya 1.’si oldu.Nesibe Aydın Okulları, 2016-2017 öğretim yılında ilk, orta...

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2016 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nesibe Aydın Okulları, Amerika Birleşik Devletleri’nin Michigan eyaletinde düzenlenen Gelecek Problemleri Çözme Yarışması’nda junior dalında eğitim alanında dünya 1.’si oldu.
Nesibe Aydın Okulları, 2016-2017 öğretim yılında ilk, orta ve lise seviyesinde olmak üzere üç ekiple Amerika Birleşik Devletleri Michigan eyaletinde düzenlenen yarışmaya katıldı. Projelerinde Down sendromlu çocukların sorunlarına eğilen ve bu çocukların yaşadıkları problemlere çözüm getirmeye çalışan Downtoearth takımı CmPS yarışması junior dalında eğitim alanında dünya 1.’si oldu.
Öte yandan, Gelecek Problemleri Çözme Uluslararası Programı (Future Problem Solving Program International) 40 yıllık bir geçmişe sahip bir programdır. Bu program; analitik düşünce ve araştırma becerileri üzerine odaklaşarak 21. yüzyıl becerilerinin geliştirilmesini destekleyen bir eğitim programıdır.
Downtoearth takımının FPS Koçları; Irmak Hızanlıoğlu Dökmeci ve Göksu Kuru.
Takımda ise Sezen Ecevit, Kuzey Kutlay, Sarp Şahin Şahiner, Berrak Atasoy, Nevin Ceylin Çelikel, İdil Öztürk, Ahmedemin Yağız Kalaycı, Alp Durdu, Duru Micozkadıoğlu, Yağız Şamil Turgut, Can Güngör, Yiğit Seven, Ata Çakıroğlu, Gamze Aydan, Defne İnci, Galibe Ada Okyar yer aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.