Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nesibe Aydın Konya Okulları Anadolu Lisesi Ve Ortaokulu Giriş Ve Bursluluk Sınavı

Nesibe Aydın Konya Okulları Anadolu Lisesi ve Ortaokulu Giriş ve Bursluluk Sınavı başladı. 400 kişilik kontenjan için bugün 2 bin 720 öğrenci sınavda ter döktü. Yarın ise 2 bin 840 öğrenci daha sınava girecek.Nesibe Aydın Konya Okulları...

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2016 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2016 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nesibe Aydın Konya Okulları Anadolu Lisesi Ve Ortaokulu Giriş Ve Bursluluk Sınavı
Nesibe Aydın Konya Okulları Anadolu Lisesi ve Ortaokulu Giriş ve Bursluluk Sınavı başladı. 400 kişilik kontenjan için bugün 2 bin 720 öğrenci sınavda ter döktü. Yarın ise 2 bin 840 öğrenci daha sınava girecek.
Nesibe Aydın Konya Okulları Anadolu Lisesi ve Ortaokulu Giriş ve Bursluluk Sınavı bugün başladı. Toplam 400 öğrencinin alınacağı ve çeşitli oranlarda eğitim bursunun verileceği sınav için toplam 5 bin 560 öğrenci başvurdu. Bugün 2 bin 720 öğrencinin ter döktüğü sınav yarın da devam edecek. Sınava yarın 2 bin 840 öğrenci daha girecek. Yoğun başvuru sebebiyle bugün ve yarın 4’er seansta gerçekleşecek olan sınavda, gerekli güvenlik önlemleri alındı. Sınava giren çocuklarını yalnız bırakmayan veliler ise tanıtım stantlarında okul etkinlikleri hakkında bilgi alarak, bahçede kendileri için özel olarak hazırlanan kamelyalarda güneşli havanın tadını çıkarttılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.