Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nallıhan’dan, Oxford Ve NASA İle Konferans

Ankara’nın Nallıhan ilçesinde, Tapduk Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, NASA Uzay Üssü ve Oxford Üniversitesi ile e-konferans ile buluştu.Türkiye’nin ilk ve tek okul televizyonuna sahip olan Tapduk Emre İmam Hatip Okulu, birçok akademik...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’nın Nallıhan ilçesinde, Tapduk Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, NASA Uzay Üssü ve Oxford Üniversitesi ile e-konferans ile buluştu.
Türkiye’nin ilk ve tek okul televizyonuna sahip olan Tapduk Emre İmam Hatip Okulu, birçok akademik dini ve sosyal projeyi başarıyla hayata geçirmesiyle dikkat çekiyor. Son olarak ise Okul Müdürü Mustafa Eryiğit’in girişimleriyle okul öğrencilerini Amerika Birleşik Devletleri NASA Uzay Üssü ve Oxford Ünivresitesi ile e-konferans ile buluştular. Buralarda görev yapan Türk profesörler öğrencilere bilgiler verdi.
2 saat süren e-konferansta profesörler tarafından uzay ve astoronomi ile ilgili bilgiler öğrencilere aktarıldı. Dünyanın gündeminde olan bilimsel çalışmalar hakkında da bilgiler verildi. Büyük başarılara imza atan Türk profesörler kendi yaşam ve başarı hikayelerini öğrencilerle paylaştı tavsiyelerde bulundu. Konferans bitiminde öğrenciler merak ettikleri konular hakkında soru sorma imkanı buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.