Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müdür Numan Tanrıkulu: Sosyal faaliyetleri daha da artıracağız

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde, okulların eğitim değerlendirmesi ve sorunlarının tartışıldığı toplantı düzenlendi.Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binasında yapılan toplantıya ilçedeki 12 okulun müdürleri katıldı.İlçe Milli...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Müdür Numan Tanrıkulu: Sosyal faaliyetleri daha da artıracağız

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde, okulların eğitim değerlendirmesi ve sorunlarının tartışıldığı toplantı düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binasında yapılan toplantıya ilçedeki 12 okulun müdürleri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Tanrıkulu, yaptığı açıklamada, ’’Toplantıda ilçemizin milli eğitim faaliyetleri ve onunla beraber okul çevresindeki emniyet, asayiş ve sağlık sorunları başta olmak üzere okul müdürülerimizden fikir aldık. Çocukların güvenli bir şekilde taşınması, uyuşturucu ve madde bağımlılığıyla mücadele, okullarda güvenlik sistemi ve kameralarının konulması ile kantin güvenliği konularını ele aldık’’ dedi.

Sosyal faaliyetleri daha da artırmayı düşündüklerini belirten Tanrıkulu, ’’Herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapması gerektiğini iyi biliyoruz. Özellikle uyuşturucuyla mücadele konusunda bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarımız devam ediyor. Bu bilinçle ilçemizdeki öğrencilerimize daha fazla sosyal faaliyet düzenlemeyi planlıyoruz. Okullarımızla alakasız, okul etraflarında gezenlerle ilgili gerekli uyarıları yapmamız gerekiyor. Ancak bu konuda vatandaşlara ve velilere de çok iş düşüyor. Toplantımızda okullarımızdaki başarı oranlarını arttırmak için, okul müdürlerimizle ortak nasıl çalışmalar yapılmalı konularını da ele aldık” diye konuştu.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil Akbulut, açılan kursların devam ettiğini belirterek, ’’İş-Kur desteğiyle açılan istihdam kursları ile Meslek örgütleriyle ortaklaşa kursların yanı sıra her yıl açılan bir çok kursumuz halen devam ediyor. Amacımız ekonomiye direk katkıda bulunacak kurslar’’ ifadelerini kullandı. (YD-EFE)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.