Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Moldova’dan Dr. Günsel’e onur belgesi

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel, 400 bin üyesi olan Moldova Cumhuriyeti Sendikalar Konfederasyonu Başkanı Oleg Budza’nın davetlisi olarak konfederasyonu ziyaret ettiği sırada, kendisine onur belgesi takdim edildi.YDÜ...

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2016 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2016 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel, 400 bin üyesi olan Moldova Cumhuriyeti Sendikalar Konfederasyonu Başkanı Oleg Budza’nın davetlisi olarak konfederasyonu ziyaret ettiği sırada, kendisine onur belgesi takdim edildi.
YDÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, ziyarette Moldova Cumhuriyeti Sendikalar Konfederasyonu Başkanı Oleg Nudza, özellikle YDÜ Hastanesinin dünyada az bulunan bir hastane olduğunu ve YDÜ ile işbirliği çerçevesinde iş sağlığı ve güvenliği gibi konularda eğitim verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Oleg Nudza ayrıca Moldova ve Gagavuzya gençlerine eğitim alanında yaptığı önemli katkılardan dolayı Dr. Suat İ. Günsel’e federasyonun özel onur belgesini takdim etti.
Daha sonra Dr. Suat İ.Günsel Moldova temasları çerçevesinde Komrat Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zinaida Atikova ile de bir araya geldi. Komrat Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi ve İnovasyon Merkezleri ile YDÜ arasında akademik ve ortak araştırmalar konusunda işbirliği üzerinde mutabakata varıldı.
Kurucu Rektör Dr. Suat İ. Günsel’e Gagavuzya ve Moldova temaslarında YDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Sadıkoğlu eşlik ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.