Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Moldova Amerikan Üniversitesi’nde bulunan GAÜ Öğrencileri, Büyükelçi Kartal’ı ziyaret etti

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) yurt dışı kampüsü ve kardeş üniversitesi Moldova Amerikan Üniversitesi bünyesinde yaz okulu dersleri alan GAÜ Mimarlık öğrencileri, Türkiye Cumhuriyeti Moldova Büyük Elçisi Mehmet Selim Kartal’ı makamında...

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) yurt dışı kampüsü ve kardeş üniversitesi Moldova Amerikan Üniversitesi bünyesinde yaz okulu dersleri alan GAÜ Mimarlık öğrencileri, Türkiye Cumhuriyeti Moldova Büyük Elçisi Mehmet Selim Kartal’ı makamında ziyaret etti.
Moldova Amerikan Üniversitesi Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Saffet Özarslan ve GAÜ Mimarlık Fakültesi Akademisyeni Kenan Güvenç başkanlığındaki, GAÜ Mimarlık Fakültesi öğrencileri gerçekleştirmiş oldukları ziyarette, Büyükelçi Kartal’dan Moldova hakkında detaylı bilgi alırken, ülkenin tarihi yapısı hakkında merak ettikleri konularda da bilgilendirildi. Kartal ayrıca, Moldova’nın mimarı yapısı, şehir planlaması ve imar konuları hakkında öğrencileri bilgilendirerek, eğitim hayatlarında başarılar diledi.
Konuyla ilgili Moldova Amerikan Üniversitesi’nden yapılan açıklamada üniversitenin, 2016-2017 akademik yılı itibariyle lisans ve lisansüstü programlarını artırarak; İşletme, Muhasebe, Ekonomi, Finans ve Bankacılık, Pazarlama ve Lojistik, Turizm & Konaklama İşletmeciliği, Psikoloji, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi, Mimarlık, Romen Hukuku, Politika ve Hukuk gibi ana bilim dallarına uluslararası statüde öğrenci kabul edeceği bildirildi.
KKTC Liseleri’nden mezun adaylar ile uluslararası öğrenciler hemen başvurabilir
Girne Amerikan Üniversitesi’den yapılan açıklamada ise; GAÜ Moldova Kampüsü’ndeki akademik programlara müracaat etmek isteyen uluslararası öğrenciler ile KKTC Liseleri’nden mezun tüm yüksek öğrenim öğrenci adaylarının başvurularını elektronik olarak www.aum.md adresine yapabilecekleri belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.