Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Miniklerden tramvayda kitap okuma etkinliği

Samsun’da ilkokul öğrencileri, "Oku, Anla, Yaşa" projesi kapsamında tramvayda kitap etkinliği düzenledi.İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Oku, Anla, Yaşa" projesi çerçevesinde Atakum Kurupelit İlkokulu 2. sınıf öğrencileri...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2017 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2017 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Miniklerden tramvayda kitap okuma etkinliği

Samsun’da ilkokul öğrencileri, "Oku, Anla, Yaşa" projesi kapsamında tramvayda kitap etkinliği düzenledi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Oku, Anla, Yaşa" projesi çerçevesinde Atakum Kurupelit İlkokulu 2. sınıf öğrencileri tramvayda kitap okuma etkinliği yaptı. Etkinliğe; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Aksoy ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge biriminde görevli öğretmenler de katıldı. Kurupelit Tramvay İstasyonu’ndan tramvaya binen öğrenciler Karayolları İstasyonu’na kadar tramvayla gitti. Yolculuk boyunca kitap okuyan öğrenciler, kitap okumanın önemi ve her ortamda kitap okunabileceği mesajını verdiler.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Kurupelit İlkokulu Müdürü Salih Güneş, "İnsanlar her ortamda kitap okuyabilirler. Bunu bir davranış haline getirmeleri için böyle güzel bir etkinlik düzenledik. Çocuklar çok mutlu oldu. İnşallah büyüklerine de güzel örnek olmuşlardır" dedi.

Karayolları İstasyonu’nda tramvaydan inen öğrenciler diğer yöndeki trene binerek kitap okuyarak başladıkları durağa döndüler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.