Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mezuniyet Cübbelerini Mahkumlar Dikecek

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencilerinin cübbelerini mahkumlar dikecek.Üniversite, bu yılki mezuniyet töreninde öğrencilerin giyeceği mezuniyet cübbelerini Bandırma 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mezuniyet Cübbelerini Mahkumlar Dikecek
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencilerinin cübbelerini mahkumlar dikecek.
Üniversite, bu yılki mezuniyet töreninde öğrencilerin giyeceği mezuniyet cübbelerini Bandırma 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu İş Yurdu Müdürlüğü’ne bağlı tekstil atölyesinde çalışan tutuklu ve hükümlülere yaptıracak. Üniversite, böylece tutuklu ve hükümlülerin sosyal hayata kazandırılması için yapılan çalışmalara katkı sağlayacak.
Ceza infaz kurumlarındaki tutuklu ve hükümlüler, Adalet ve Milli Eğitim Bakanlıkları’nın ortaklaşa verdiği eğitimler sayesinde hem meslek sahibi olarak para kazanıyor, hem de topluma intibak ediyor. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi de, cezaevlerinde çalışan tutuklu ve hükümlülere destek olma kararı aldı. Üniversite yetkilileri, Rektör Özdemir, "Üniversite olarak topluma katkı sağlayacak sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye devam edeceğiz. Öğrencilerimizin mezuniyet cübbelerini mahkumlar dikecek" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.