Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Menteşe İMKB’de ‘Bilim Şenliği’

Menteşe İMKB İlk-Ortaokulunda gerçekleşen ‘Bilim Şenliği’ büyük ilgi gördü. Okul Müdürü Hesna Bahar, Fen Bilimleri Öğretmeni Yusuf Karademir ve MSKÜ Fen Fakültesi Dekanlığı işbirliğinde gerçekleşen Bilim Şenliğine katılım...

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Menteşe İMKB’de ‘Bilim Şenliği’

Menteşe İMKB İlk-Ortaokulunda gerçekleşen ‘Bilim Şenliği’ büyük ilgi gördü. Okul Müdürü Hesna Bahar, Fen Bilimleri Öğretmeni Yusuf Karademir ve MSKÜ Fen Fakültesi Dekanlığı işbirliğinde gerçekleşen Bilim Şenliğine katılım ve ilgi oldukça fazlaydı.

Şenliğe, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Garnizon Komutanı Gürcan Özdilek, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şen, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, MSKÜ Fen Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Neşe Kavasoğlu’nun katıldığı Bilim Şenliğinde Menteşe ilçesinde bulunan okulların yönetici, öğretmen ve öğrencileri Bilim Şenliğini gezerek etkinlikleri izlediler.

MSKÜ Fen Fakültesi Biyoloji, İstatistik, Fizik, Kimya, Matematik, Moleküler Bölümlerinin etkinlikleri; bölümleri temsil eden öğretim elemanları tarafından öğrenci, öğretmen ve diğer katılımcılara uygulamalı olarak gösterildi. Gün boyunca devam eden şenlikte birçok ziyaretçi katılma fırsatını yakaladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin Şen, özellikle bu tür bilim şenliklerinin düzenlenmesinin hem işbirliğini desteklediğini hem de öğrenci, öğretmen ve diğer ziyaretçilere çok yararlı olduğunu belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.