Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa’da ilk ders zili çaldı

Manisa’da 14 bin 445 öğretmen, 850 idareci ve personel, 243 bin öğrenci 2016-2017 eğitim öğretim yılına çalan ilk zille başladı. Şehzadeler ilçesinde düzenlenen açılış programında öğrencilere ders kitaplarıyla birlikte 15 Temmuz darbe...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2016 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2016 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’da ilk ders zili çaldı
Manisa’da 14 bin 445 öğretmen, 850 idareci ve personel, 243 bin öğrenci 2016-2017 eğitim öğretim yılına çalan ilk zille başladı. Şehzadeler ilçesinde düzenlenen açılış programında öğrencilere ders kitaplarıyla birlikte 15 Temmuz darbe girişiminin anlatıldığı kitapçıklar da dağıtıldı.
Yaklaşık 3 ay süren yaz tatilinin ardından okullarda ders başı yapıldı. Manisa’da 14 bin 445 öğretmen, 850 idareci ve personel, 243 bin öğrenci eğitim öğretime başlarken Şehzadeler ilçesindeki Murat Germen İlkokulunda İlköğretim Haftası açılış programı gerçekleştirildi.
Murat Germen İlkokulunda gerçekleşen programa Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Murat Germen İlkokulu Müdürü Abdullah Mesut Arslan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Törene katılan protokol üyeleri okulun 3/C sınıfını ziyaret ederek öğrencilere hem yeni kitaplarını hem de 15 Temmuz Şehitlerinin anlatıldığı kitapçığı dağıttı.
Öğrencilere kendisini tanıtarak konuşmaya başlayan Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, “Yaklaşık 3 aydır tatildeydiniz. İnşallah güzel bir tatil geçirmişsinizdir. Hepinizin dinlendiği gözünüzden ve yüzünüzden anlaşılıyor” dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, “Bizler hükümetimiz, belediyeler olarak sizleri daha iyi şartlarda okutabilmek için üzerimize düşen görevleri yapıyoruz. Fiziki şartlarınızı daha iyileştirebilmek, standartlarınızı daha da yükseltebilmek için gayret sarf ediyoruz. Çünkü sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Güçlü Türkiye sizlerin omuzlarında yükselecek biz buna inanıyoruz. İçinizden nice kaymakamlar, belediye başkanları, bakanlar, yöneticiler, öğretmenler çıkacak. O inançla, o azimle, o heyecanla daha çok çalışmanızı, daha çok okumanızı, kendinizi daha fazla geliştirmenizi istiyorum. İnşallah 2016-2017 eğitim öğretim yılında hepinize üstün başarılar diliyorum. Öğretmenlerimize kolaylıklar diliyorum. Yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.