Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maltepe Üniversitesinde Halil İbrahim Sofrası Kuruluyor

Maltepe Üniversitesi Gastronomi bölümü öğrencileri hepimizin hayatına tesir eden ünlü düşünür, ressam, yazar ve dünya liderlerinin en sevdiği yemekleri hazırlayarak büyük bir sofra kuruyor.Gastronomi öğrencileri yemek yemenin ve içmenin...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Maltepe Üniversitesi Gastronomi bölümü öğrencileri hepimizin hayatına tesir eden ünlü düşünür, ressam, yazar ve dünya liderlerinin en sevdiği yemekleri hazırlayarak büyük bir sofra kuruyor.
Gastronomi öğrencileri yemek yemenin ve içmenin sanat olduğu bilinciyle hepimizin hayatına tesir eden ünlü düşünür, ressam, yazar ve dünya liderlerinin en sevdiği yemekleri hazırlayarak onların dünyalarına sofra kültürüyle yakınlaşmamızı sağlıyor.
23 Mayıs 2016 tarihinde Maltepe Üniversitesi Gastronomi Bölümü fuayesindeki sergide, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önemli kararları verirken en sevdiği şeyin ayrana batırarak yediği ekmekten, avokadolu sandviç ikram etmeyi seven ressam Dali’ye kadar görmek ve tatmak mümkün. Gandi’den Martin Luther King’e birçok değerli ismin en sevdiği yemekleri Tablo Yemekler sergisinde görmek mümkün.
Şair, yazar ve ilgili yemek ustalarının davet edildiği sergi saat 13.00’te başlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.