Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maltepe Üniversitesi Ülkemizi Temsil Etti

Maltape Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinden oluşan takım, Hollanda’da düzenlenen Telders Uluslararası Hukuk Farazi Dava Yarışması’nda ülkemizi temsil etti.1977 yılından bu yana düzenlenen ve Avrupa’nın uluslararası hukuk alanında...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 09:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Maltape Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinden oluşan takım, Hollanda’da düzenlenen Telders Uluslararası Hukuk Farazi Dava Yarışması’nda ülkemizi temsil etti.
1977 yılından bu yana düzenlenen ve Avrupa’nın uluslararası hukuk alanında en saygın dava yarışması olarak kabul gören Telders International Law Moot Court Competition-Telders Uluslararası Hukuk Farazi Dava Yarışması, 18-21 Mayıs 2016 tarihlerinde Hollanda’nın Lahey kentinde gerçekleştirildi. Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri Seden Anlar, Sena Karaduman, İpek Şenoğlu ve Christina Schmid’den oluşan Uluslararası Hukuk Farazi Dava Yarışması Takımı, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Aksar’ın katılımıyla gerçekleştirilen uluslararası finallerde ülkemizi başarıyla temsil etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.