Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“LYS Öncesi Moral Bul” Etkinlikleri Sinan Erdem Spor Salonu’nda Yapıldı

Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapılan “LYS Öncesi Moral Bul” etkinliklerine Ankara’da bulunan Atılım Üniversitesi de katıldı.Lise öğrencilerinin mezuniyet törenlerinin gerçekleştiği Sinan Erdem Spor Salonu’nda üniversiteler de üniversiteli...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapılan “LYS Öncesi Moral Bul” etkinliklerine Ankara’da bulunan Atılım Üniversitesi de katıldı.
Lise öğrencilerinin mezuniyet törenlerinin gerçekleştiği Sinan Erdem Spor Salonu’nda üniversiteler de üniversiteli adaylarına ve ailelere kendilerini tanıtmak için yerlerini aldılar. Birçok üniversitenin olduğu etkinlikte Ankara’da bulunan Atılım Üniversitesi de stant açtı. “LYS Öncesi Moral Bul” etkinlikleri kapsamında İstanbul’a gelen Atılım Üniversitesi Tanıtım Müdürlüğü Tanıtım Uzmanı Emre Cihan, “Bugün Sinan Erdem Spor salonunda Kültür Eğitim Kurumlarının düzenlediği üniversite mezuniyeti ve tanıtım günlerine katıldık. Burada 12. sınıflar hem mezuniyetlerini kutlayacaklar hem de üniversiteler hakkında bilgi alacaklar. Biz de Atılım Üniversitesi olarak öğrencilere destek olmak amaçlı burada sorularını yanıtlayacağız. Sınava girmelerine az bir zaman kala neler yapabilirler, biz onlara neler aktarabiliriz, üniversitemiz ve bölümler hakkında bütün soruları yanıtlayıp kafalarındaki tüm soru işaretlerini gidereceğiz. Atılım Üniversitesi olarak İstanbul’da çok iyi çalışıyoruz. Kolay olmayacak ama biz zoru başarmak ve İstanbul’dan, Ankara’ya öğrenci götürmek istiyoruz. Sınava az bir süre kala tüm öğrencilere başarılar diliyorum. Allah gönüllerine göre versin. İstedikleri bölümleri kazansınlar” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.