Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kütüphaneli ‘Caps’ Yaptılar, Ödülü Kaptılar

Kütüphane Haftası dolayısıyla Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen “kütüphane” konulu ‘caps’ yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.52. Kütüphane Haftası kapsamında Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kütüphaneli ‘Caps’ Yaptılar, Ödülü Kaptılar
Kütüphane Haftası dolayısıyla Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen “kütüphane” konulu ‘caps’ yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.
52. Kütüphane Haftası kapsamında Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından kütüphane konusunda farkındalık oluşturmak maksadıyla düzenlenen “caps” yarışmasına öğrenciler ilgi gösterdi. Yaklaşık 100 öğrencinin gönderdiği 217 eser arasından ilk üç arasına giren ‘caps’ler belirlendi. ‘Kütüphaneye hiç gitmeyenin düşündüğü, gidenin gördüğü’ caps’i ile Adnan Dönmez birinciliği kazanırken, ‘Arkadaşım kütüphanede yer ayır deyince ben’ caps’i ile Tuba Macun ikinci, ‘Annemin gözünden kütüphane’ caps’i ile de Serdar Ünal üçüncü seçildi. Dereceye giren öğrencilere ödülleri UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yüce tarafından verildi.
REKTÖR’DEN KÜTÜPHANEYE 50 BİLGİSAYAR MÜJDESİ
UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, ödül töreninde yaptığı konuşmasında Uludağ Üniversitesi’nde başlatılan 25 yıllık vizyon planlamasından kütüphanenin de faydalanacağını hatırlattı. Kampüste başlattıkları dönüşüm hamlesine kütüphaneyi de dahil ettiklerini kaydeden Rektör Ulcay, “Kütüphanemizi de hak ettiği standartlara kavuşturmak için planlamalarımızı yaptık. Çalışmalar artık bitti. Şimdi projelerimizi hayata geçirmeye başlayacağız. Kütüphanemizde yenileme ve ek binalaryapılması suretiyle beklenen seviyeye getirilecek. Ayrıca üniversite olarak bin adet yeni bilgisayar alıyoruz. Bunların 50 tanesini sizlere vereceğiz. Çocuklarımız daha rahat internete ve bilgiye ulaşabilecekler. Bunun dışında da iklimlendirme çalışmalarına da destek verecek ve kütüphanenin çok daha modern bir konuma gelmesini sağlayacağız” diye konuştu.
Rektör Yusuf Ulcay, ödül töreninin ardından UÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı personeli ile bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.