Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kulp Belediyesinden ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu

Diyarbakır’ın Kulp İlçe Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle, ilçede üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik ücretsiz kurs açtı.Kulp Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle, ilçede üniversiteye...

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2017 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kulp Belediyesinden ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu

Diyarbakır’ın Kulp İlçe Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle, ilçede üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik ücretsiz kurs açtı.

Kulp Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle, ilçede üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik ücretsiz kurs açıldı. Lise mezunları için açılan kursa, 100 öğrenci kayıt yaptırdı. Kurs bünyesinde oluşturulan 4 sınıfta, 16.00-20.00 saatleri arası ders veriliyor. Veliler ve öğrencilerin büyük memnuniyet duydukları ücretsiz hazırlık kursu ile ilgili açıklamada bulunan Kulp Belediye Başkanı Fatih Dülgeroğlu, “İlçemizde yaşayan bütün lise mezunlarının üniversitelere yerleşebilmeleri için gönüllü ve kararlı bir köprü olmaya çalışıyoruz. Sadece yer ve öğretmen teminiyle yetinmeyip velilerin hiçbir şekilde maddi katkı yapmayacak şekilde bütün giderleri karşılıyor ve karşılamaya da devam edeceğiz. Aynı zamanda gençlerimize, çocuklarımıza, kadınlarımıza eğitim, sanat ve mesleki gibi bir çok konuda ücretsiz kurs imkanı sunacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.