Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kulp Belediyesi 495 öğrenciye spor malzemesi dağıttı

Diyarbakır’ın Kulp Belediye Başkanı Fatih Dülgeroğlu, “Okul Sporları” projesi kapsamında çeşitli spor dallarında müsabaka yapacak okul takımlarında oynayan 495 öğrenciye spor malzemesi dağıttı.“Okul Sporları” projesi kapsamında...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kulp Belediyesi 495 öğrenciye spor malzemesi dağıttı

Diyarbakır’ın Kulp Belediye Başkanı Fatih Dülgeroğlu, “Okul Sporları” projesi kapsamında çeşitli spor dallarında müsabaka yapacak okul takımlarında oynayan 495 öğrenciye spor malzemesi dağıttı.

“Okul Sporları” projesi kapsamında futbol, basketbol, voleybol ve atletizm dallarında müsabakalar için oluşturulan okul takımlarına spor malzemelerinin dağıtımı için Barış Ortaokulunda öğrencilerle biraya gelen Kulp Belediye Başkanı Fatih Dülgeroğlu, “Eğitim kurumlarının fiziki şartlarının düzeltilme, eksik olan yapıların yapımı ile eğitim için gerekli her türlü araç ve gereçlerin teminin yanında sportif faaliyetlerin en güzel şekilde yapılabilmesi için Belediye olarak her türlü desteği sunmaya çalışıyoruz. Çeşitli spor dallarında mücadele edecek okul takımları için gerekli olan spor malzemelerinin dağıtımını yapıyoruz. Okul takımlarında yer alan 495 öğrenci için her türlü spor malzeme ve giyiminden oluşan spor malzeme paketini öğrencilerimize takdim ettik. Bütün öğrencilerimize görev alacakları müsabakalarda başarılar diliyor ve her alanda yanlarında olacağımızı bilmelerini istiyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.