Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kozan’da “Sosyal Medyaya Kanmıyorum, Suçlara Yaklaşmıyorum” projesi

Adana’nın Kozan ilçesinde emniyet müdürlüğü, jandarma komutanlığı ve milli eğitim müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirdikleri “Sosyal Medyaya Kanmıyorum, Suçlara Yaklaşmıyorum” adlı proje hayata geçirildi.Proje kapsamında ilçedeki...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2017 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2017 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kozan’da “Sosyal Medyaya Kanmıyorum, Suçlara Yaklaşmıyorum” projesi

Adana’nın Kozan ilçesinde emniyet müdürlüğü, jandarma komutanlığı ve milli eğitim müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirdikleri “Sosyal Medyaya Kanmıyorum, Suçlara Yaklaşmıyorum” adlı proje hayata geçirildi.

Proje kapsamında ilçedeki ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik gerçekleşecek olan ve toplam 30 okulda öğrencilere seminer verildi. Projede Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinden polis memurları Mehmet Kara, Sinan Savran ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce görevli AR-GE Sorumlusu Mehmet Aslan ve İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Uzman Çavuş Feridun Durmaz seminerlere konuşmacı olarak katıldı.

Projenin ilk adımı olan Kozan Anadolu Kız İmamhatip Lisesi’ndeki öğrencilere yönelik verilen seminerde, sevgi, saygı, güven ve hoşgörü kültürünün oluşması, polis-halk-öğrenci kaynaşmasının sağlanması, gelişen teknoloji ile birlikte internet ortamında oluşan siber suçlara karşı suç işlemeyi alışkanlık haline getiren şahıslar ve suç örgütlerinin maddi ve manevi zararlarından korunmak amacıyla sosyal medyada ve sanal ortamda işlenen suçlara karşı alacakları güvenlik tedbiri konuları anlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.