Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köy Okuluna Kütüphane Kurdular

İzmir’de, bir AVM ziyaretçilerinin topladığı binlerce kitap, kütüphanesi olmayan bir köy okulundaki öğrencilerle buluşturuldu. Ünlü şarkıcı Gökhan Tepe’nin destekleriyle toplanan 2 bin kitap, Forum Bornova tarafından okula kurulan kütüphaneye...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de, bir AVM ziyaretçilerinin topladığı binlerce kitap, kütüphanesi olmayan bir köy okulundaki öğrencilerle buluşturuldu. Ünlü şarkıcı Gökhan Tepe’nin destekleriyle toplanan 2 bin kitap, Forum Bornova tarafından okula kurulan kütüphaneye yerleştirildi.
İzmirlilerin, kütüphanesi olmayan Kınık Yayakent Ortaokulu öğrencileri için topladığı kitaplar sahiplerine ulaştı. Forum Bornova yöneticileri ve öğretmenleriyle birlikte kitapları taşıyıp raflara yerleştiren öğrencilerin mutluluğu dikkat çekti. Kısa bir sürede iki bine yakın kitap topladıklarını anlatan Forum Bornova yönetimi, amaçlarının köy okullarına destek olmak olduğunu söyledi. Köy okullarının isteklerinin paylaşıldığı bir platformda Kınık Yayakent Ortaokulunun kütüphanesi olmadığını öğrendiklerini ifade eden yönetim, “Bugün kitapları gerçek sahipleriyle buluşturduk. Bundan sonra da imkanlarımız dahilinde güzel projelerde buluşmak istiyoruz” dedi. Açılış sonrasında Forum Bornova Çocuk Kulübü etkinlikleriyle eğlenceli vakit geçiren minikler, Borni isimli maskota yoğun ilgi gösterdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.