Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kolombiya ile Dostluk Köprüsü

Şahinkaya Eğitim Kurumlarının düzenlediği ve Kolombiya Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Milena Gomez Kopp'un onur konuğu olarak katıldığı ‘Colombian Day’ organizasyonunda iki ülke arasında dostluk köprüsü kuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2018 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2018 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kolombiya ile Dostluk Köprüsü

Academy 1418 Kampüsünde, Şahinkaya Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Şahinkaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen ‘Colombian Day’ renkli bir sergi açılışıyla başladı. Kolombiya’nın dünyaca ünlü festivallerinden muhteşem fotoğraf karelerinin yer aldığı serginin açılışını Müsteşar Milena Gomez Kopp ile Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Şahinkaya öğrencilerle birlikte yaptı. Programın devamında konferans veren Müsteşar Gomez Kopp, Kolombiya’nın coğrafi, ekonomik, kültürel ve sanatsal yaşamını anlattı.

GABO HİKÂYE YARIŞMASI

Colombian Day kapsamında düzenlenen Gabriel Garcia Marquez Hikâye Yarışmasında dereceye girenler açıklanarak, plaket takdim edildi. Yarışmada ‘Huzursuzluk’ başlıklı öyküsüyle birinci olan İdin Ceren Güvendir, ‘Kızıl’ ile ikinci olan Özge Abi ve ‘Karışmış İnsanlar’la üçüncü olan Selin Ünal’ı tebrik eden Müşteşar Gomez Kopp, böyle anlamlı bir yarışma düzenledikleri için Şahinkaya’yı kutladı.

SALSA GÖSTERİSİ

Etkinliğin finalinde muhteşem bir salsa gösterisi yapan Tülay-Şenol Özkahraman çifti ise harika performanslarıyla büyük alkış aldılar. Kolombiya ile Türkiye arasında dostluk bağlarının güçlendiği organizasyonun sonunda Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Şahinkaya, Müsteşar Gomez Kopp’a katılımları için teşekkür ederek plaket takdim etti. Müsteşar ise Oğuzhan Şahinkaya’ya okul kütüphanesi için özel bir seçki ve yöresel hediyeler armağan etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.