Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaeli Üniversitesi’nde İletişim Festivali

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından öğrencilerin iletişim sektörünü eğlenerek öğrenmeleri için iletişim festivali gerçekleştirildi.Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından öğrencilerin iletişim...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli Üniversitesi’nde İletişim Festivali
Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından öğrencilerin iletişim sektörünü eğlenerek öğrenmeleri için iletişim festivali gerçekleştirildi.
Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından öğrencilerin iletişim sektörünü eğlenerek tanımaları sağlamak amacıyla iletişim festivali düzenlendi. Festival, iletişim sektöründeki tanınmış isimleri öğrencilerle buluşturacak. Çeşitli etkinliklerle devam edecek etkinlik, 3 gün sürecek. Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılan festivale İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Füsun Alver, İletişim Fakültesi öğretim elamanları, tiyatro ekibi Mahşer-i Cümbüş ve çok sayıda öğrenci katıldı.
İlk olma özelliği taşıyan festivalin açılış konuşmasını yapan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Füsun Alver, “İletişim festivalinin ilkini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu festival iletişim fakültesi olarak ilk festivalimiz. Bu etkinlik, sinema, spor, tiyatro ve birbirinden değerli katılımcıları öğrencilerle buluşturuyoruz. Burada öğrencilerle bilgi paylaşımını gerçekleştirip, yaygınlaşmasını amaçlıyoruz. Gene bu festivalde, spor, sinema, halkla ilişkiler, tiyatro gibi alanında uzman kişiler, geniş yelpazede bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaşacaklar. Bu festivalin gerçekleştirilmesinde emeği geçen fakültemizin değerli hocalarına teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilere yararlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Daha sonra tiyatro ekibi Mahşer-i Cümbüş ekibi tiyatro ve sosyal medya hakkında öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.