Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızılcahamam’da 15 Temmuz şehitleri anıldı

Ankara’nın Kızılcahamam İlçesi’nde ilk ve ortaokullar eğitim öğretim yılının ilk etkinliğinde 15 Temmuz demokrasi şehitlerini andı.Kızılcahamam’da Çektikçi İlköğretim Okulu ile beraber gerçekleştirilen etkinlikte Cumhuriyet İlkokulu,...

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2017 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2017 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kızılcahamam’da 15 Temmuz şehitleri anıldı

Ankara’nın Kızılcahamam İlçesi’nde ilk ve ortaokullar eğitim öğretim yılının ilk etkinliğinde 15 Temmuz demokrasi şehitlerini andı.

Kızılcahamam’da Çektikçi İlköğretim Okulu ile beraber gerçekleştirilen etkinlikte Cumhuriyet İlkokulu, önce Kızılcahamam Şehitler Ağacı’nda anma düzenledi.

Daha sonra belediye otobüsleri ile Çeltikçi İlköğretim Okulu’na giden öğrenciler burada düzenlenen etkinliğe katıldılar. Her iki okulun öğrenci ve öğretmenleri burada yiyeceklerini de paylaşarak güzel bir kaynaşma örneği gösterdi. Çeltikci İlkokulu Müdürü Sezai Güler ve Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Ertuğrul İpek, okullarının kardeş okul olduğuna dikkat çekerek yapılacak tüm etkinliklere beraber katkı sağlayacaklarını söylediler.

Etkinliğin son bölümü Abacı Peri Bacalarında ve 15 Temmuz şehitlerinin de bulunduğu Mahkeme Ağacin Şehitliğinde yapıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.