Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kıtalararası Burslu Eğitimin İlk Adımı

Girne Amerikan Üniversitesi Okullar Grubu Bünyesinde Eğitim Veren Amerikan Koleji, 2016-2017 Eğitim-öğretim Yılı 6. Sınıfa Kayıt Olacak Öğrenciler İçin Olan Yerleştirme Sınavı, 4 Haziran Cumartesi Günü Gerçekleşecek.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kıtalararası Burslu Eğitimin İlk Adımı
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Koleji, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı 6. sınıfa kayıt olacak öğrenciler için Yerleştirme Sınavı’nı 4 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek.
Amerikan Koleji, Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sınavı’nı, 4 Haziran Cumartesi Günü saat 9.00’da iki oturum şeklinde okul binasında yapılacak. Sınav, 20 İngilizce, 40 Türkçe ve 40 Matematik sorusundan oluşacak. Sınava girmek isteyen adayların öğrenci belgesi, bir adet vesikalık fotoğrafı ve sınav ücretiyle birlikte Amerikan Koleji’ne başvurması gerekiyor. Kayıtlar, 3 Haziran Cuma günü saat 15.30’a kadar devam edecek.
"ÖZGÜVENİ YÜKSEK BİREYLER YETİŞTİRİYORUZ"
Konuyla ilgili Amerikan Koleji’nden yapılan açıklamada, kurumun bünyesinde 18 farklı ülkeden öğrencinin eğitim gördüğü belirtilirken, uzman eğitim kadrosu ve teknolojik altyapısıyla, uluslararası platformda kendini ifade edebilen, özgüveni yüksek, geleceği şekillendiren bireyler yetiştirildiği ifade etti.
GAÜ Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Koleji’nin, KKTC’de Avrupa Birliği (AB) Eğitimde Kalite Ödülü ECIS ödülüne sahip tek eğitim kurum olmasının yanısıra, uluslararası standartlarda A/As Level ve IGCSE kalite standartlarında eğitim verdiği ve ayrıca Edexcel, Cambridge, FEDE gibi uluslararası kalite ve akreditasyon kurumlarına da tam üyeliğinin bulunduğu belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.