Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırklareli’nde 50 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı

2018-2019 eğitim-öğretim yılı birinci dönem sonunda Kırklareli’nde okul öncesi, ilkokul, ortaöğretim ve liselerde eğitim gören toplam 50 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.Kırklareli Valisi Osman Bilgin, eğitim-öğretimde başarılı...

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2019 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2019 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kırklareli’nde 50 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı

2018-2019 eğitim-öğretim yılı birinci dönem sonunda Kırklareli’nde okul öncesi, ilkokul, ortaöğretim ve liselerde eğitim gören toplam 50 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, eğitim-öğretimde başarılı bir dönemin geride kaldığını belirterek, bugün Türkiye’de 18 milyon öğrencinin karne heyecanı yaşadığını, öğrencilerin yarıyıl tatillerini iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi. Öğrencilerin tatilde dinlenmeleri gerektiğini dile getiren Bilgin, hoşça vakit geçirmelerini ve aile bireyleriyle birlikte olmalarını istedi.

Vali Bilgin ayrıca eğitim gören Suriyeli öğrencilerin karnelerini vererek, "Bizi biz yapan en önemli değer, kardeşlik ve birlik duygusudur. Türkiye Cumhuriyeti tarihten gelen 16 devletiyle hem İslam hem Türk dünyası açısından birleştirici konumdadır. Özellikle toplumlara yol gösterici olmuştur. Suriyeli kardeşlerimiz bunun en büyük göstergesidir" dedi.

Vali Bilgin öğrencilere karnelerini dağıtarak öğretmen, öğrenci ve velilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.