Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kilis’te bağımlılık ile insanlık suçu arasındaki ilişki anlatı

7 Aralık Üniversitesi İlim, Kültür ve Medeniyet Topluluğu ile Kilis Anadolu Öğrenci Birliği Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenlediği “Bağımlılıklarımız ve İnsanlık Suçu İlişkisi” başlıklı konferans düzenlendi.Konferansa, Kilis...

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2017 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kilis’te bağımlılık ile insanlık suçu arasındaki ilişki anlatı

7 Aralık Üniversitesi İlim, Kültür ve Medeniyet Topluluğu ile Kilis Anadolu Öğrenci Birliği Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenlediği “Bağımlılıklarımız ve İnsanlık Suçu İlişkisi” başlıklı konferans düzenlendi.

Konferansa, Kilis Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Deniz, Gaziantep Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Bozdağ, 7 Aralık üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Halil Aldemir, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Konferans, Enes Terlemez’in Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Anadolu Öğrenci Birliği Topluluğu’nun hazırlamış olduğu tanıtım filmi gösterimi gerçekleştirildi.

Av. Muharrem Balcı, kötü alışkanlıkların insanın kendisinden ziyade başkalarına verdiği zararların üzerinde dururken, bağımlılıkların insanlık suçu olduğunu belirterek, bu suçun yaygınlığındaki artış hızının alarm niteliğinde olduğunu söyledi.

Balcı, bağımlılığın dünya çapında bir tehlike olduğunun altını çizerek, önlemler almaya yönelik çalışmaların desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

Program sonunda İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Halil Aldemir, Av. Muharrem Balcı’ya plaket ve hediye verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.