Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karnesini Alan Minopolis’e Koştu

Çocukların Şehri Minopolis’te çocuklar için karne festivali düzenleniyor. 5 gün boyunca sürecek Minopolis Karne Festivali’nde çocukları birbirinden renkli oyunlar, yarışmalar ve sürpriz hediyeler bekliyor.Minopolis Çocukların Şehri, çocuklar...

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çocukların Şehri Minopolis’te çocuklar için karne festivali düzenleniyor. 5 gün boyunca sürecek Minopolis Karne Festivali’nde çocukları birbirinden renkli oyunlar, yarışmalar ve sürpriz hediyeler bekliyor.
Minopolis Çocukların Şehri, çocuklar için ’karne festivali’ düzenliyor. Okulların kapandığı gün olan 17 Haziran’da başlayan festival 5 gün boyunca birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinliklerle, çocuklara bir yılın yorgunluğunu unutturmayı amaçlıyor. Mandala, lolipoptan kelebek yapma, yoğurt yedirme, ebru, define avı, Black Light Tiyatro gösterisi ve Dj eşliğinde yaza merhaba partisiyle çocuklar unutulmaz anlar yaşayacak. Ayrıca festivalde çocuklara özel karne hediyeleri de dağıtılıyor.
Festivale katılan öğrencilerden Kaya Demirkaya, Deniz Hatice Aktimur ve Eren Naz Bağışlayıcı, kendilerine uygun boyutlarda tasarlanmış işyerlerinde hangi meslekleri deneyimlediklerini anlattılar. Çocuğuna karne hediyesi olarak ve meslek seçiminde yardımcı olması amacıyla Minopolis’e geldiklerini söyleyen Yadigâr Demirkaya ise "Çocuklar çok yoğun bir dönem geçirdiler. Karneleri de iyi olunca onları ödüllendirmek adına buraya getirdik. Çok güzel bir alan yapmışlar ve buranın çocuklarımızın geleceklerini etkileyeceğini düşünüyoruz. Onlar için adeta küçük bir dünya yapmışlar. O kadar faydalı bir yer ki, ileride ne olmak istediklerine karar verebilecekleri bir ortamdalar. Karne hediyesi olarak çocuklarımızı başka yerlere de götürebilirdik ama biz onların gelecekleriyle ilgili karar alabilmeleri ve farklı meslekleri deneyimlemeleri için buraya getirdik. Vakitlerini dolu dolu geçiriyorlar hem de çok eğleniyorlar" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.